Groepslessen

Groepslessen op SPOR: voor iedere sporter wat wils!

Onze enthousiaste en bekwame coaches zorgen voor een optimale begeleiding tijdens elke groepsles, waardoor sportievelingen van elk niveau op elk moment kunnen aansluiten bij een groepsles. Bekijk hieronder alvast ons aanbod!

Bootcamp

De woorden ‘total body’ zijn hier op zijn plaats! We gaan tijdens deze les het lichaam zo compleet mogelijk trainen.
De les zal vooral in circuitvorm verlopen, met als reden dat we zo het verschil in niveau bij onze deelnemers kunnen aanspreken en de begeleiding persoonlijker kunnen maken.
Deze les is ideaal als complete kracht- & verstevigingsworkout en wordt op energieke muziek gegeven, waardoor er een intensieve en krachtige sfeer wordt gecreëerd.
Gelieve een handdoek, propere sportschoenen en een drinkbus mee te nemen. Water kan steeds aan onze kraantjes bijgevuld worden.

FLEXCore

Een ideale les om je flexibiliteit te verbeteren in combinatie met training voor de buik-, rug- en bilspieren. We werken aan je core stability om rug-en nekproblemen te voorkomen. Je kan op ieder moment instappen, we zorgen ervoor dat iedereen het maximum uit deze les haalt.
Gelieve een handdoek, propere sportschoenen en een drinkbus mee te nemen. Water kan steeds aan onze kraantjes bijgevuld worden.

55+ Workout

Een les waarin we de basics voor een actieve en fitte levensstijl gaan trainen: kracht, flexibiliteit en uithouding. Onze coach (een sportkinesitherapeut) zorgt ervoor dat iedereen kan aansluiten en past individueel het niveau aan om blessures of overbelasting te vermijden.

Power Yoga

Power Yoga is effectief een workout waarbij je op het ritme van de muziek en door middel van verschillende flows voornamelijk balans, kracht en flexibiliteit zal trainen.
Het niveau van deze yoga is voor iedereen toegankelijk omdat er verschillende levels en mogelijkheden worden aangereikt. Daarnaast wordt in deze les ook een grote nadruk gelegd op het creëren van lichaamsbesef, wat je kan meenemen in andere lessen en zelfs in het dagelijkse leven. Een correcte houding en de goede techniek is de basis om te groeien. We leggen ook nadruk op het gebruik van de juiste ademhalingstechnieken waardoor je helemaal ontspannen uit de les stapt.
Je hebt voor deze les enkel een matje nodig en een drinkbusje dat je onbeperkt kan aanvullen met water.

Body Strength

In deze les gaan we de belangrijkste spiergroepen trainen en voornamelijk verstevigen op een veilige manier. De nadruk ligt echt op het correct uitvoeren van de verschillende oefeningen. Het is namelijk belangrijk om bewust te worden van de juiste lichaamshouding en bewegingen die we gebruiken in ons dagdagelijkse leven zodat we de kans op blessures verminderen. Er worden verschillende levels aangereikt per oefening zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan sporten.
In de les blijven de sporters op het eigen matje trainen en zal de sportlesgeefster en de muziek zorgen voor de nodige begeleiding en motivatie.
We gebruiken voor het verstevigen van onze spieren in deze les enkel en alleen ons eigen lichaam. Verder heb je nog een matje en een drankje nodig. Indien je een waterflesje bij hebt, kan deze steeds gratis bijgevuld worden aan onze waterkraan.

Inschrijven

Jessica – Power Yoga en Body Strength (online, 0476/433368)
Nils – Flexcore en Bootcamp (0477/235958)
Rob – 55+ Workout (0496/610934)